BETÖLTÉS

Páros fotózás Kérdezz-felelek

Páros fotózás

Valószínűleg azért kattintottál ide, mert szeretnéd a köztetek lévő érzelmi összetartozást kifejezni. Azt gondolom, hogy a páros fotózás során ezen momentumok kifejezésénél nemcsak fotósként állok ott veletek, hanem barátként is, aki a fontos pillanatotokban mellettetek van. A fotókkal a történeteteket mesélem el, amely rólatok szól és általatok telik meg élettel.

Csak párokról készítesz fotókat?

Mint azt már a bevezetőben is leírtam, elsősorban a köztetek lévő érzelmi kapcsolatot örökítem meg. Lehettek akár barátok, párok, jegyesek, vagy már család is. A jelen és az utókor számára egyaránt szólnak a fotók, remek lehetőség, hogy kifejezzétek általuk mindazt, amit egymást iránt éreztek. A fotózások egyik legfontosabb eleme, hogy együtt vagytok, jól érzitek magatokat, közös élményekkel gazdagodtok, amelyekre később is szívesen emlékeztek.

Miért válasszunk téged?

A fotós kiválasztása mindig egyfajta érzelmi döntés is, hiszen előtte és a képei által megmutatjátok érzelmeiteket a másik iránt. Olyasvalaki lesz a fotós, akivel minden apró rezdüléseteket és titkotokat megosztjátok. Akkor döntsetek mellettem, ha olyan képeket szeretnétek magatokról, amilyeneket én készítek, ha szívesen látnátok viszont magatokat a fotóimon, ha valóban és igazán tetszenek.

Hol vállalsz páros fotózást?

Budapesten élek, de az ország egész területén szívesen dolgozom, rendszeresen megfordulok a Balatonnál is és Salgótarján környékén. Természetesen, ha úgy adódik, a határok sem jelentenek akadályt, ebben az esetben arra kérlek benneteket, hogy lehetőleg minél előbb keressetek meg kéréseitekkel, hiszen egy külföldi út szervezése időigényes folyamat.

Megkapjuk a nyers, feldolgozatlan képeket, és összesen hány képet kapunk a páros fotózás során?

A minőséget mindig előbbre helyezem a mennyiségnél, ezért nem szoktam darabszámokat meghatározni. Egy-egy fotózásnál eltérő mennyiségű kép keletkezik, amelyet a kiválogatást és feldolgozást követően adok át. Mindig nagyméretű képeket adok át, amelyek alkalmasak akár poszter méret előhívására is, nyers képeket azonban csak feldolgozás után szoktam átadni.

Milyen formátumban kapjuk meg a képeinket?

A képek átadása két féle adathordozón lehetséges. Nyomtatott felületű, egyedi minőségi DVD lemezeken történik, egyedileg tervezett borítóval. A lemezre felkerülnek a nagy felbontású képek, amelyekből bármikor tudtok előhívatni (akár poszter méretben is). A DVD mellett a másik lehetőség az egyedi pendrive, amely szintén minőségi adathordozó, amelyre a lemezhez hasonlóan felkerülnek a nagyméretű képek.

Van, aki a páros fotózások esetében csomagokat ajánl, nálad is van ilyen opció?

Minden pár és család mást vár el a fotózástól, minden elképzelés más és más. A csomagok összeállításával nem szeretnék az elképzeléseiteknek akadályt állítani, fontosnak tartom, hogy az igényeiteknek megfelelő fotók készüljenek. Ezért a páros fotózás előtt fontosnak tartom a konzultációt, akár személyesen is, hogy megismerjük egymást és az elképzeléseiteket. Így egy személyre szabott árajánlat születhet meg, ahol nem fizettek olyanért, amire nincs szükségetek.

Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?

A fotózásra szánt idő mindig érdekes kérdés, hiszen minél több időt szánunk rá, annál több kép készülhet, annál több helyszín közül tudunk választani, így pedig változatosabbá és gazdagabbá tehetjük a képanyagot.

Elolvastam a bejegyzést, de még mindig maradt kérdésem, mit tegyek?

Kattints a fenti menüben a Kapcsolat menüpontra, és írj nekem, vagy keress az ott megadott elérhetőségek valamelyikén. Készséggel állok rendelkezésedre.