BETÖLTÉS

Otthonodat vagy irodádat szeretnéd egyedi képekkel díszíteni? Meglepnéd a szeretteidet, de nem tudod mit adj ajándékba?

Válassz bármelyik képből az oldalon vagy a facebook oldalról, és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy pár nap múlva már a Te otthonodat díszíthesse a kiválasztott kép.

A képek előhívását, illetve nyomtatását és esetleges keretezését vállalom, neked már csupán a szöget kell a megfelelő helyre ütnöd a falban.

Az általad kiválasztott kép kerülhet prémium minőségű vászonra, plasztiklapra, poszterre vagy akár bögrére is. Az elkészült nyomatok kiváló minőségűek, állagukat hosszú ideig megőrzik, hogy a képek valóban eredeti színeikben jelenjenek meg. Mekkora méretben készülhetnek el a képek? Azt csak a rendelkezésedre álló hely és fal mérete szabja meg.

A képeket lehetőséged van megvásárolni digitális formában is. Digitális formátum rendelése esetén az árak minden esetben személyre szabottak. Az ár ebben az esetben függ a rendelt fotók mennyiségétől és a felhasználás körülményeitől egyaránt.

Hogyan zajlik a rendelés menete:

1. Válaszd ki a neked tetsző kép bármelyikét.
2. A kép linkjét küldd el a photo@magveronika.com-ra.
3. Az üzenetben írd meg mekkora méretet szeretnél, és milyen anyagra kerüljön a választott kép.
4. Add meg a postázási címet (személyes átvétel is lehetséges Budapesten).

Kérj a képek méretére szabott egyedi ajánlatot! Elérhetőségeimet megtalálod a Kapcsolat menüpont alatt. Amennyiben kérdésed van, hívj bátran!

Vissza a szolgáltatásokhoz.