BETÖLTÉS

Családi fotózás

Családi fotózás

A családi fotózás során ötletes, eredeti és jó minőségű fényképeket készítünk rólatok, ahol a család legfiatalabb tagjától egészen a legidősebbig együtt szerepelhettek. A család a legszorosabb, legfontosabb emberi kötelék közé tartozik, ahol éljük a hétköznapokat és az ünnepeket egyaránt, amely biztonságot és támaszt nyújt. Családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait is. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget örökítjük meg a képeken.

Miért érdemes fotósra bízni a családi fotózás?

A családtagok által készített fényképeknek is megvan a helyük a fényképalbumokban: jó érzés visszanézegetni őket és minden fontos eseményt dokumentálhatunk velünk. A profi családi fotózás lényege, akár műtermi körülmények között vagy szabadtéren egyaránt megvalósíthatjuk a fotózást, mindezt profi felszereléssel, hogy igazán jó minőségű képeket készítsünk a családról. A professzionális családi fotózás alatt nem csupán a technikai felszereltséget és a szakértelmet értjük, hanem az odafigyelést és az emberek szeretetét is egyaránt. Fontos számunkra, hogy mindig legyen időnk arra, hogy kicsit jobban megismerjük a családtagokat, meghallgassuk az elképzeléseiket.

Milyen fényképek készülnek/ készülhetnek a fotózáson?

A fotózás körülbelül 2 órát vesz igénybe. A fényképezés elején eltöltünk egy kis időt azzal, hogy megismerkedünk és oldottabb hangulatba kerüljünk. Egyeztetjük az elképzeléseinket, hogy milyen fényképeket szeretnétek, de persze az sem gond, ha nincs elképzelés, hiszen mindig vannak ötleteink, amelyeket a személyiségetekhez igazítunk. A fotózás során elkapjuk a boldog és őszinte pillanatokat, a köztetek lévő harmóniát és kapcsolatot igyekszünk képre vinni. A családi fotózás közben többször is megmutatjuk a készülő képeket, hogy valóban a család igényeinek megfelelő fotók szülessenek.

Mi a fotózás menete, hogyan zajlik?

A családi fotózáson készült képeknek csak a fantázia szabhat határt! Többféle beállítással, többféle ruhákban is készülhetnek képek, akár műtermi körülmények között, szabadtéren, de akár a családi házban is. Lehetnek például olyan beállítások, ahol minden családtag saját egyéniségét domborítjuk ki, és készülhet olyan is, ahol a család egységét emeljük ki jobban. Készülhet akár olyan kép is, amin nincs rajta mindegyik családtag – például külön a gyerekek, az apuka a fiúkkal, vagy anyuka a lánygyermekekkel szerepel.