BETÖLTÉS

A Dominium pincészetnél jártam

Borászat fotózás

Minden bor mögött áll egy csapat, aki végigkísérte és irányította a szőlő életét az első rügyek, levelek megjelenésétől kezdve a szüretelésen keresztül, a feldolgozáson át, az értékesítésig. A borászat fotózás során bemutatom ezeket a borászokat és a borok iránti szeretetüket egyaránt. A borkedvelő fogyasztók kíváncsiak arra a csapatra, akiknek együttes szaktudása, gondoskodása, tapasztalata, és ösztöne köszön vissza a palackokból. A fotóimon keresztül az Orbán családot ismerhetitek meg, ahol Tamás a stratégia felelőse, valamint a beruházások és telepítések lebonyolítója. A Mátrai Borvidék elkötelezett híveként sokat tesz a tágabb közösség és a borvidék felemelkedéséért is. Mónika a termelés felügyelete mellett a borból készült édességek szakértője és készítője. Ezek mellett a vendéglátásba is beleviszi természetes kedvességét. Dani szőlész-borász tanulmányait a Corvinus egyetemen végezi, emellett a birtok igazgatásának kihívásait és sokrétűségét tanulja nap mint nap.

PINCE FOTÓZÁS

A borászportrék elkészítésén túl szerették volna ha elkészítem a pincéjük fotózását is, ami nagy kihívás, de pont ezért szeretem! Rossz fényviszonyok, szűk terek, hosszú folyosók. Gyakorlatilag az éjszakai fotózással megegyező paramétereket és felszereltséget használom fel hozzá. Ezáltal egy-egy fotó akár fél percig is készülhet. Pont ettől izgalmasak a képek, melyeket a pince mellett a palackok fotózásával kombinálhatok.

SZŐLŐBIRTOK FOTÓZÁS

A borászat fotózás elsődleges céljának azt tartom, hogy a borfogyasztó megismerhesse az adott bor eredetét, azt a környezetet, ahonnan a bor származik. Ezért azon túl, hogy megismerhetitek őket és a pincéjüket, befotóztam a birtokot is. Csodás mátrai táj, gondos művelés és nagy odafigyelés jellemzi a területeket, amelyek már előrevetítik mindazon értékeket is, amelyek a borok magukon hordoznak.